نوشته شده در دیدگاه‌تان را بنویسید

تارت هندوانه

فرمت فایل: Mp4 / مدت زمان: ۱۰:۵۴ دقیقه / حجم فایل: ۴۸٫۰ مگابایت
دانلود با لینک مستقیم

نام غذا:
تارت هندوانه

مواد لازم برای کرم هندوانه:
۱ لیوان آب هندوانه

۲ قاشق غذاخوری آرد یا نشاسته ذرت
۱ قاشق غذاخوری شکر (به میزان دلخواه)
۱ قاشق غذاخوری کره

طرز تهیه کرم هنداونه:
برای تهیه کرم هنداونه، همه مواد را با هم ترکیب می‌کنیم و روی شعله گاز قرار می‌دهیم تا مانند ماست چکیده غلیظ شود.

مواد لازم برای نان تارت:
حدود ۱ لیوان آرد

۶۰ گرم کره
۲ قاشق غذاخوری شکر
۱.۴ قاشق چای‌خوری وانیل و یا ۱ قاشق چای‌خوری رنده پوست پرتقال
۲ قاشق غذاخوری آب
۱ قاشق غذاخوری روغن

طرز تهیه خمیر تارت:
ابتدا آب، روغن، کره، شکر و رنده پوست پرتقال را روی حرارت قرار می‌دهیم و حدود ۵ دقیقه می‌جوشانیم تا شکر کمی به حالت کاراملی درآید.
بعد از ۵ دقیقه این موارد را از روی حرارت بر می‌داریم و آرد را کم‌کم اضافه می‌کنیم تا خمیر نرم و یک‌دستی به دست آید.

مواد را روی غالب موردنظر پهن می‌کنیم و با چنگال آن را کاملا سوراخ می‌کنیم تا در هنگام پخت، بالا نیاید و جا برای مواد میانی و کرم داشته باشد.
حالا این موارد را داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه یا روی شعله بسیار کم گاز با شعله‌پخش‌کن و داخل دو قابلمه یا تابه قرار می‌دهیم. حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه (هر زمانی که خمیر طلایی شد) یعنی نان تارت آماده است و می‌توانیم کرم و میوه‌های عالی و جذابمان را داخل نان تارت روی آن بریزیم.
کمی فرصت دهید تا خمیر تارت در هوای محیط یا داخل یخچال خنک شود و بعد آن را نوش جان کنید.
نکته: به جای آب هندوانه می‌توان از هر آب میوه طبیعی دیگری نیز استفاده کرد. می‌توانید با پرتقال، نارنگی، انار و یا انواع میوه‌های فصل آن را امتحان کنید و از آن لذت ببرید.

نارسیس‌فود، طعمی که نمی‌تونی فراموش کنی…
نوش جان

شبکه ۲ سیما

برنامه عصر خانواده

تاریخ پخش: ۱۳۹۸/۰۹/۲۳

کارشناس: نرگس فرقانی

نام آموزش: تارت هندوانه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 − 2 =