نوشته شده در دیدگاه‌تان را بنویسید

کالباس مرغ و قارچ

فرمت فایل: Mp4 / مدت زمان: ۱۱:۲۷ دقیقه / حجم فایل: ۵۱/۳ مگابایت
دانلود با لینک مستقیم

نام غذا:
کالباس مرغ و قارچ

مواد لازم:
۱ لیوان مرغ چرخ‌شده
۱ عدد زرده تخم‌مرغ
۳ قاشق غذاخوری آرد نشاسته یا آرد گندم
۲ قاشق غذاخوری روغن مایع
۳ حبه سیر رنده شده
۱ قاشق غذاخوری نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه، پودر زیره، پودر تخم گشنیز، پودر میخک و پودر دارچین
۳ قاشق غذاخوری قارچ، هویج و فلفل دلمه‌ای خردشده

طرز تهیه:
ابتدا مرغ چرخ‌شده، ادویه‌ها، زرده تخم‌مرغ، روغن، آرد و سیر را با هم ترکیب می‌کنیم تا خمیر کالباس درست شود. سپس سبزیجاتی که کاملا ریز و خرد شده (قارچ و هویج و فلفل دلمه ای سبز) را به مدت دو دقیقه آب‌پز می‌کنیم و به خمیر کالباس اضافه می‌کنیم.
این خمیر را داخل فویل و یا سلفون و نایلون می‌پیچیم و داخل قابلمه آب در حال جوش می‌گذاریم تا حدود یک ساعت به طور کامل بپزد. بعد از یک ساعت پخت کالباس، آن را داخل یخچال قرار می‌دهیم تا خنک شود و پس از آن آماده برش و استفاده است.

نارسیس‌فود، طعمی که نمی‌تونی فراموش کنی…
نوش جان

شبکه ۲ سیما

برنامه عصر خانواده

تاریخ پخش: ۱۳۹۸/۱۰/۲۳

کارشناس: نرگس فرقانی

نام آموزش: کالباس مرغ و قارچ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × یک =