نوشته شده در دیدگاه‌تان را بنویسید

بیسکوییت خرمایی

فرمت فایل: Mp4 / مدت زمان: ۷:۴۲ دقیقه / حجم فایل: ۳۵/۶ مگابایت
دانلود با لینک مستقیم

نام دسر:
بیسکوییت خرمایی

مواد لازم:
نصف لیوان خرمای له‌شده
نصف لیوان ترکیب روغن و کره
دو عدد زرده تخم‌مرغ
یک تا یک و نیم لیوان آرد

طرز تهیه:
ابتدا خرما را با زرده تخم‌مرغ، روغن و کره مخلوط می‌کنیم. سپس آرد را کم‌کم به آن اضافه می‌کنیم تا خمیر جمع شود. این خمیر بسیار لطیف است. بنابراین زیاد به آن آرد اضافه نمی‌کنیم.
حالا خمیر بیسکوییت را به شکل دلخواه در می‌آوریم و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه قرار می‌دهیم تا روی بیسکوییت‌ها کمی طلایی شود.
اگر خواستید به جای فر از اجاق گاز استفاده کنید، باید بیسکوییت‌ها را دو تابه تو در تو (برای چرخش حرارت) به مدت حدود ۱۰ دقیقه با حرارت بسیار کم قرار دهید.

نارسیس‌فود، طعمی که نمی‌تونی فراموش کنی…
نوش جان

شبکه ۲ سیما

برنامه عصر خانواده

تاریخ پخش: ۱۳۹۸/۱۰/۰۸

کارشناس: نرگس فرقانی

نام آموزش: بیسکوییت خرمایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه + پنج =